28 January 2009

Again. Tagged.

Aku kene tag dengan RAI. Terima kasih Rai sebab cabut aku untuk memenangi cabutan bertuah. Hahaha.

1.Sertakan 3 keping gamba anda yg seksi

2.Seksi tidak bermakna perlu dedah sane s
ini

3.Caption kenapa plak pic tu seksi

4.Berikan seberapa byk org yg seksi yg ingin ditagged

5.Selamat berseksi - seksian


Gambar seksi? Adus. Payah jugak nak cari ni. Baiklah. Demi Cik Rai, aku carik jugak walau hingga ke lubang cacing sekali pun. Dan hasilnya... Mari berseksi-seksian dan berseksa-seksaan bersama-sama.

Gambar Seksi 1


CAPTION: Duyong ber'penis' dijumpai terlantar di Desaru.
Aku rasa gambar ni yang paling seksis habis dari koleksi aku (seksi dan tak sensor)
Angkara ke'notty'an kawan-kawan aku masa kami picnic di Desaru. Aku telah ditanam oleh mereka berempat(tiada dalam gambar-Shahrul The Cameraman) dan tanpa belas kasihan mengubah jantina aku sebentar(sebentar je!) untuk sesi fotografi. Ada penis dan siap ada testis lagi 2 segala! Haru betul. Kaki aku mereka buat bentuk Ikan Duyung. Motip? Nak tunjuk mereka kreatip cipta Duyung Jantan. Apa pun, hari tu kami memang seronok bangat! Thanks lemon2 to y'all!

Gambar Seksi 2


CAPTION: Romantika Di Bulan Februari
Aku rasa gambar ni seksi. Sebab? Setiap kali aku tengok gambar ni, aku mesti rasa fly~fly~fly~. Bila teringat feeling masa amik gambar ni, fly~fly~fly~ lagi. Tengok mata Popeye yang romantik itu, fly~fly~fly~ lagi sekali. Dah. Cukup seksi tak? Kira seksi la kan?

Gambar Seksi 3



CAPTION: Tukarkan 'Sleeping Beauty' menjadi 'Sleeping Sexy'
Secara automatik gambar ini akan terus menjadi seksi.
Nasihat1: Jangan sesekali membuat grammatical error sebegini kalau nak English dapat A.
Nasihat2: Jangan ikut cakap dan kelakuan cikgu berhaluan kiri seperti di atas

Okay. Siap.

Aku Tag:
Semua orang yang membaca entri ini dan tidak memberi sebarang komen.

4 comments:

Raihanna said...

haha..aya... aq xleh tahan ikan duyung tu.... (siyes aq gelak gile)...kah2.... sexy2... sebab siap ade testis... kah2... sengal la korang... gambo no 2 aq suke.. romantik gitu! jeles seyh.... gambo last sleeping sexy tu pon aq suke gak...hahahaha..SEXY TERAMAT ciot.. ekekekkkekekkekekke....

atieus said...

hahaha...nape letak pic itu??kan ade pic yg lagi sexy!!! muakakaka...tu la psl, sumer mase tu nak tuka jantina..xphm aku!*matila konpius jantina jap!*
=p

~ceRRy beRRy~ said...

waaaa...
r0mantiknye pic yg ke-2 tuh...
adehhh...
leh wat 0rg cair...
:)

~aMira aLiaS~ said...

aya2.... seksi sey gmbr yg first 2...
wakakakakakkaka...
ahahahahahhahahahahahhaha...
[aq xthn ni.... tergelak2 dok]

wah... yg no 2 tu.. hehehehe
aq suke2!!!! nak jgk.... hahahahahahah