21 December 2010

Cadet's Life.

Dah lama aku tak menulis blog. Sekarang aku tengah training ROTU. Macam siot, okay. Markah test aku teruk gile. Aku tak boleh focus, semua pun tak da mood nak buat and finally aku layan je pegi mampos la result ape pun aku redo je. Benci betol la! Benci! Benci! Benci!!!

Tak tau la ape nak jadi dengan result ROTU aku nanti. Argh!!! Neraka berdarah betol la! Aku rasa fed up gile, rasa nak keluar baris je tapi sebab fikir aku dah senior, aku bertahan jugak. Kalau tak, rasanya dah lama aku blah. Memang tak da mood nak teruskan annual camp kali ni. Suck mentally n physically. Damn ah.

Dan lagi satu yang tertekan, new 787 is coming. VERY SOON! Tapi aku tak boleh nak test drvie pun sebab aku stuck kat sini. Damn lagi. And Christmas is coming soon! Mango sales tapi aku tak boleh pergi shopping. Damn lagi. TENSION, okay. Tu belum lagi masuk benda neraka berdarah yang jadi kat sini. Argh! Cuti yang penuh dengan benda yang membencikan.

1 comment:

Memer said...

Latihan Rotu sampai bila? Jgn kuar baris, ko dah nak tauliah dah pun la