10 February 2011

Ting!

TESL Night is coming! Time for attire hunting! Lalala~
Any idea? Ting! Ting! Ting!
Have it in mind already.
Just don't know which one to choose.
Popeye will come next week and marilah mengheret beliau bershopping.
Oh, siannye sayangku!

S.E.C.R.E.T
S.U.R.P.R.I.S.E

P/S: Popeye, you nak pakai ape ye? Adeh.

Popeye can't be my partner that night sebab kena sail pergi Pakistan 26th Feb-24th March *Nanges*
Sedihnya.
Dah la tak dapat dinner sama lepas tu tak dapat tengok Teater Lat same2 jugak
Sedih lagi.
Dah la baru je berbaik then nak kena tinggal sebulan
Sedih lagi dan lagi.
Tapi tak pe sebab popeye dah janji nak cover semuanya weekend ni.
Baby, you have to, okay!
Aku=Redha je la dah keje Popeye macam tu (T_T)
Hilang dah excited nak melaram masa TESL Night. Sigh.

2 comments:

~aMira aLiaS~ said...

OMG!!! heheheh. aku plak yg excited kn? hahahaha. harus??
Tak jadi la plan kuali ni? hahahahaha. xpelah.. shahril p sail da.. wawawaw

Suraya Nordin said...

hahahaha.
kuali tehtap kuali yer!
tp tataw bilenye ha.adoi.
minggu dpn occupied.
dang!