01 August 2009

Berterbangan Di Udara.

Fahmi-Farah-Olive
Menggapai Bintang

Olive-Farah
Kenapa tak pandang kamera? Tsk.Tsk.Tsk.

Shah-Olive
We are the PINKIES


Shah-Olive
Hipotesis: Semakin ringan badan, semakin tinggi lompatan. Hahaha

Pelompat paling tegar. Wakaka!

Masa : Satu Senja Yang Hening
Lokasi: Perkarangan Masjid Putrajaya, Alamanda

Apekah?!
Sebenarnya tujuan utama ke sini adalah nak siapkan assignment Edu Tech yang kena amik gambar. Tapi end up semua jadi biol terlompat2. Tidak dilupakan Tasha. Beliau ada disekitar lokasi tapi tak nak join melompat sama. Kenapa? Beliau sangat pemalu kekdahnyer. Pemalukah?

8 comments:

Natasha Basok said...

hey! i pemalu kayh..coz nti orgtak tgk i, but my ~~~~
hahhahh~

alhaqimi said...

nie kawasan aku lompat2 lu...kalo perasan ada tanah yang berlekuk, tue la tempat aku lompat lu...hahahaha

'Cikgu Padi' said...

bestnye dia dapat jejalan kt putrajaya...hehehehe

mEMYselfandi said...

halu2~
kopi dan milo~
hahahahaa!
i did folo u~
pat2 folo me plak=p

Olive said...

Natasha Basok: Ur what? Muahaha. I like!
alhaqimi: Ooo...Ko la rupenye yg menyebabkan tanah di sinun berlekuk2 yea wan. Hehe
'Cikgu Padi': Hehehe. Jalan2+lompat2. Nges3. Bile padi nk dtg cni? Huhu
mEMYsefandi: Hahah. Profile private mcm mane nak folo daa...

'Cikgu Padi' said...

tak ajak pon gi sane takkan nk datang...senang2 time cuti meh la datang ampang k...

MeMeR said...

nampak apakah tasha??LUC** sgt,hahaha,
yg penting ak tak da dlam gambar itu,dimanakah??dimanakah??

fetty said...

ko cm da sgt kurus la ya~