14 January 2010

Keluh Kesah.

Kenapa?
Elaun tak masuk lagi beb. Duit hanya cukup2 untuk perbelanjaan harian. Bosan betul. Nak pergi jalan2 pun tak best sebab duit extra tak de. Tapi setakat nak makan, minyak kereta, memang okay la. Kawan2 aku pun sama. Dah nama pun coursemate. Sorang tak masuk elaun yang lain2 pun mendagu je la. Minggu ni aku kena balik rumah. Request dari mak mintak tolong hantar dia g kenduri. Kawin sape tah~like~I~care...Pegi je sudah walaupun sebenarnya malas gilerh. Leceh la pergi kawin2 ni. Tapi tak pergi nanti aku kawin takde orang nak datang pulak. Haru gile kang. Adeyh.

Time2 macam ni la laptop aku skrin nak tercabut, touch pad kiok, tempat start dah makin masuk ke dalam(susah nak digapai tangan pulak dah), DVD player tak boleh guna dan yang paling haru, tengah2 taip tiba2 keluar api. Hahaha. Serious condition laptop ni worst dan macam sangat desperatekan laptop baru. Adoi. Aku takut tengah buat assignment terOff pulak laptop ni. Memang haru. Tapi tak pe la... Consider la sebab dah 4 tahun pakai. Dah banyak sangat benda yang aku lalui dengan laptop ni. Pahit manis bersama. Kena mandi dengan air, kena mandi dengan sabun, jatuh dari pegangan tak tau dah berapa kali. Sayang woo sebenarnya nak tukar laptop lain. Semua elok lagi cuma tu lah... Yang certain part berapi2 tu aku tak tahu kenapa. Sampai roomate aku pun complaint ada bau hangit. Yea. Menang scary gile duh.

Hari ni penat sangat. Mungkin sebab otot badan aku sakit2. Duduk dalam kelas pun serba tak kena. Tak de mood nak study pulak. Adoi. Nak jalan pun lain macam je rasanya. Mujur kelas hari ni sampai pukul 2 je. Boleh aku tidur sampai petang. Lepas tu baru gerak balik rumah. Huhu!~

4 comments:

MeMeR said...

Beli la laptop bru, i suggest the new MacBook

Olive said...

Is it good?

'Cikgu Padi' said...

la laptop baru....hehehee....bkn mende membazir...asal sakit2 bdn ni...ish..ish..ish...

Olive said...

sbb mls nak cooling down pas main, padi...
salah seniri gak
tsk.tsk.tsk.